Meubelstoffering

De hoeveelheid stoffen, kleuren en mogelijkheden zijn ontelbaar. Collecties geweven en bedrukte stoffen die helemaal op elkaar afgestemd zijn. Of het nu gaat om traditionele of moderne stoffen; de keuze is oneindig. Stoffenmerken zoals Kvadrat, Chivasso, de Ploeg of J. Brown zijn spannende en luxueuze stoffen die een prachtige finishing touch geven aan ieder interieur. Daarbij zijn ook handgeweven natuurlijke stoffen, uit bijvoorbeeld Peru, een verademing om te zien.

Stofferen of herstofferen

– stoel bekleden
– modern
– klassiek
– design
– leer
– riet en bies
– caravan & camper
– bootkussens
– lounge & outdoor

 

Ambacht

Duurzaamheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Johan Bekers meubelstoffering. Daarnaast willen wij klanten graag uitleggen en laten zien dat de verwerking van een mooie stof kwaliteit biedt aan ieder meubel. 

De manier van stofferen en stikken is een ambacht welke Johan Bekers meubelstoffering in hoge mate beheerst.   

Reparereren

Vaak laat men meubels herstofferen met een emotionele waarde en herinneringen. Deze meubels worden meestal niet meer gemaakt en bestaan vaak uit prachige vormen en materialen. Door het meubel te laten repareren en herstofferen kan men er weer jarenlang van genieten. 

Dieptereiniging en/of impregneren

Herstoffering is niet altijd nodig. Via dieptereiniging kunnen we het vuil van de stof verwijderen om daarmee het meubel in zijn totaliteit te reinigen.  Daarna kan het meubelstuk worden geïmpregneerd zodat het zo goed mogelijk beschermd wordt tegen vuil en vlekken. 

 

De werkzaamheden

– ophalen en retourneren meubel
– stof en materialen bestellen
– stof op maat knippen, eventueel naaien
– oude bekleding verwijderen
– alle nietjes, siernagels, enz. verwijderen
– vervangen van oude vulling en/of veren
– hout opnieuw spuiten / lakken
– opnieuw bekleden (herstofferen)

Houtwerk

Heeft u een antiek meubel dan kunnen wij ook het houtwerk (laten) opknappen zodat het weer in de oorspronkelijke staat wordt teruggebracht.

Door het opknappen van het houtwerk in combinatie met nieuwe vulling en stoffering is uw klassieke meubel weer totaal vernieuwd.

De meubelstoffen


Wij gebruiken alleen meubelstoffen van hoge kwaliteit. Deze slijten niet snel en blijven lang mooi. Hieronder ziet u de merken die wij gebruiken voor het herstellen van uw meubel.

 

James Vlekkenwonder

James Vlekkenwonder is een vlekverwijderaar voor vlekken op tapijt, karpet en meubelstof van zowel natuurlijke (zoals wol) en synthetische materialen.

James Water

James Water is een onderhoudsmiddel voor de periodieke reiniging van uw tapijt, karpet en meubelstof. Het is geschikt voor alle materialen, zowel natuurlijk (zoals wol) als synthetisch. 

James Vlekkenspray

James Vlekkenspray is een vlekverwijderaar voor vlekken op uw tapijt, karpet en meubelstof. Het is geschikt voor alle materialen, zowel natuurlijk (zoals wol) als synthetisch.

Oplossingen voor het langdurig behoudt van de stof.