013 5283144 | 06 40866477 | Hoogstraat 120 5061 EZ Oisterwijk info@bekers.nl

Ons portfolio

Op deze pagina willen we u op de hoogte houden van de meest recente stofferingen die we hebben gedaan. We hopen u hiermee een goed voorbeeld te geven van wat er allemaal mogelijk is qua stoffering van uw oude bank of stoel. 


 

 

 

Stokkestoel model Graffiti

Stokkestoel model Graffiti

Stokkestoel geherstoffeerd. Armleggers waren kaal geworden. Het houtwerk is opnieuw ingekleurd door Johan Bekers Meubelstoffeerderij.

Oude herenfauteuil

Oude herenfauteuil

Een oude herenfauteuil geherstoffeerd. Minstens 80 jaar oud. Emotionele waarde. Stoel is van grootvader geweest. Deze stoel kan na restauratie weer minimaal 25 jaar gebruikt worden. Bijgaande kist is van oma geweest. Staat nu in een inloopkast voor de sokken. Mij werd...

Herstoffering eetkamerstoelen

Herstoffering eetkamerstoelen

Van een goede vriendin kregen wij het verzoek om de stoelen van haar overleden moeder opnieuw te herstofferen, zodat ze weer een 2e leven kregen. De klant is zeer tevreden.

Eetkamerstoelen geherstoffeerd

Eetkamerstoelen geherstoffeerd

Deze eetkamerstoelen opnieuw mogen bekleden. De stoelen kunnen nu opnieuw 15 jaar mee. Goed voor het milieu. Duurzaamheid is belangrijk. Wegwerpmaatschappij dat moeten we niet meer willen. Geef uw meubels een tweede kans bij Johan Bekers Meubelstoffeerderij.

Alle soorten stoffen voor klassieke stoelen en fauteuils

Alle soorten stoffen voor klassieke stoelen en fauteuils

Bijgaand ziet u een aantal voorbeelden van klassieke stoelen/fauteuils die door Jan van der Wal geherstoffeerd zijn. In onze showroom hebben wij diverse stalen van verschillende leveranciers waaruit u een keuze kunt maken. 

Stokke stoelen herstofferen

Stokke stoelen herstofferen

Johan Bekers Meubelstoffeerderij heeft mallen voor het herstofferen van Stokke stoelen. Ook zonder mallen kan uw meubel geherstoffeerd worden. Alles is een keer gestoffeerd en kan uiteraard ook weer geherstoffeerd worden. Vraag gerust een offerte op.

Uw klassieke bank stofferen

Uw klassieke bank stofferen

We stofferen en repareren allerlei soorten meubels zoals uw bank, stoel, klassiek of modern. Uitgaande van uw interieur kunt u kiezen voor een rustige of drukke print.

Herstoffering

Herstoffering

Wij halen uw stoel/fauteuil/bank op en verwijderen de stof en indien nodig de vulling etc. Bijgaand ziet u een paar foto’s van voor en na de herstoffering.