013 5283144 | 06 40866477 | Hoogstraat 120 5061 EZ Oisterwijk info@bekers.nl

Ons portfolio

Op deze pagina willen we u op de hoogte houden van de meest recente stofferingen die we hebben gedaan. We hopen u hiermee een goed voorbeeld te geven van wat er allemaal mogelijk is qua stoffering van uw oude bank of stoel. 


 

 

 

Eetkamerstoelen geherstoffeerd

Deze eetkamerstoelen opnieuw mogen bekleden. De stoelen kunnen nu opnieuw 15 jaar mee. Goed voor het milieu. Duurzaamheid is belangrijk. Wegwerpmaatschappij dat moeten we niet meer willen. Geef uw meubels een tweede kans bij Johan Bekers Meubelstoffeerderij.

Stokke stoelen herstofferen

Johan Bekers Meubelstoffeerderij heeft mallen voor het herstofferen van Stokke stoelen. Ook zonder mallen kan uw meubel geherstoffeerd worden. Alles is een keer gestoffeerd en kan uiteraard ook weer geherstoffeerd worden. Vraag gerust een offerte op.

Uw klassieke bank stofferen

We stofferen en repareren allerlei soorten meubels zoals uw bank, stoel, klassiek of modern. Uitgaande van uw interieur kunt u kiezen voor een rustige of drukke print.

Foto voor en na herstoffering

Wij halen uw stoel/fauteuil/bank op en verwijderen de stof en indien nodig de vulling etc. Bijgaand ziet u een paar foto’s van voor en na de herstoffering.